11 Kasım 2010 Perşembe

İkilem

0 yorum

İKİLEM
THE VAULT (2005)

Teröristler bir müzeyi ele geçirince, olayların ortasında kalan eski bir mücevher hırsızı ikilemde kalır. Teröristlere paha biçilmez taşın çalınmasında yardımcı mı olmalı, yoksa gününü mü kurtarmalıdır...


Merhaba Dünyalı

0 yorum

Konu : Çocuk sevgisi, toplum yapısı gibi konulara değinen ve sıcacık bir hikayesi olan “Merhaba Dünyalı” adlı film, TV’de ilk kez bu gece Kanal D’de ekrana geliyor. Küçüklüğünde sıra dışı bir çocuk olan David Gordon, bilimkurgu yazarı olmuştur. Nişanlısı öldükten sonra, zeki fakat sorunlu bir çocuk olan, 6 yaşındaki Dennis’i evlât edinmeye karar verir ve onu tüm tuhaflıklarına rağmen sever. Dennis, Mars’tan geldiğini düşünmektedir. Uzayla ilgilenen ve toplumdan uzak yaşayan David ve Dennis, bu özelliklerinden dolayı yakınlaşırlar. Aralarında özel bir bağ oluşan bu ikiliyi ayırmak isteyen Sosyal Hizmetler, çocuğun evden kaçmasına sebep olur. Sakın kaçırmayın!

Merhaba Dünyalı

Korku Adası

0 yorum
Sinemalar.com Puanı:6.0/10
Yapım:2009 ~ Kanada
Tür:Gerilim, Gizem
Yönetmen:Michael Storey
Oyuncular:Haylie Duff, Aaron Ashmore, Lucy Hale, Jacob Blair, Kyle Schmid, Anne Marie Deluise, Brenna O’brien, Jim Thorburn, Dana Mcloughlin, Jessica Harmon, Patricia Harras
Senaryo:Jeff Martel
Yapımcı:Jim O’grady, David Doerksen
Görüntü Yönetmeni:Glenn Warner
Müzik:Paul Michael Thomas, John Sereda
Süre:1 saat 35 dk
Film hakkında kısa bilgi:Bahar mevsiminde beş öğrenci,bir hafta sonu için gözlerden uzak bir tropikal adada buluşurlar.Adaya ulaştıkları gece hiç birşey bekledikleri gibi gelişmez..


Tropik Fırtına

0 yorum

Afet Bölgesi

0 yorum

Afet Bölgesi Filmini Sakın Kaçırmayın.Afet Bölgesi Filmi, Korku-Gerilim ve Aksiyon üzerine entegre edilmiş bir film.İşte Afet Bölgesi Filminin Konusu ve Yayın saati:
Konusu: New York’un altındaki volkan yavaş yavaş hareketlenmeye başlar. Beklenmedik sarsıntılar ve gittikçe boyutu artan patlamalar kimse bir anlam veremez. Tünel kazı uzmanı Matt ve ekibi volkandan çıkan lavların şehrin su yoluna doğru akmakta olduğunu görürler.

Yasal olmayan yollarla yapılan geo-termal bir deney volkanın aktifleşmesine sebep olduğu ortaya çıkar. Matt’in jeolog olan eski eşi de ekibe katılar ve şehri bu felaketten kurtarmaya çabalarlar.

9 Kasım 2010 Salı

Pak Panter

0 yorum

Film, Özellikle son yıllarda gittikçe gücünü hissettiren ve içine düştüğü durumlarla kendi halklarının gözünde komik durumlara düşen ‘’paranoyak yönetim anlayışı’’ nın geleneklerini hicvedecek.

PAK PANTER teşkilatının görev alanı Edirne’den Ardahan’a, Paris’ten Moskova’ya kadar her yer olabilir.

Özel olarak kurulmuş PAK PANTER teşkilatı ve istihbarat elemanlarının başından geçen son derece aksiyonel ve bir o kadarda komik maceraların anlatıldığı , izlendikçe ve serileri üretildikçe tıpkı James Bond ve Pembe Panter filmleri gibi kendi kitlesini oluşturacak olan serinin ilki PAK PANTER filmi, sinemanın 2 dev yapımcısı FİDA FİLM - ARZU FİLM ortaklığı ile , yazar -yönetmen MURAT ASLAN (Maskeli Beşler 1, 2, 3, Türkler Çıldırmış Olmalı, Umut) ile çekimlerine başlanmıştır.

Filmin muhteşem kadrosu ve komik oluşu dışında başlıca dikkat çeken özelliği ise aksiyon sahnelerinin mükemmelliği ve mekan zenginliği olacak.

PAK PANTER teşkilatı havada -karada her yerde her an her şeye hazırdır.

Film, bayram haftası olan 12 Kasım tarihinde gösterime girecek..

FİLM İÇİN: Bilgiler…..

1. Çekimler uzun hazırlık dönemi gibi bilinenin aksine sadece 10 günde hazırlanılarak başlandı.

2. Çekimler boyunca 43 farklı mekân ve dekor kullanılacak.

3. Çekimler boyunca 2 adet tır, 2 adet yeni model otomobil takla attırılacak ve havaya uçurulacak ( fotoğrafları ulaştırılacak yada sete misafir edilecek.)

4. Bu çekimler süresince özel dublör ekibi kullanılacak.

5. Türkiye ilk defa hızla seyreden bir tırın altında Ufuk Özkan’ın kulandığı BMW otomobil bir süre gittikten sonra sağından soluna solundan sağına geçecek. (Dorsenin Altından)

6. Çekimler süresince 1.000 kişilik figürasyon (yardımcı oyuncu) yer alacak.

7. Çekimler 35 mm formatında çekilecek.

8. Aksiyon sahnelerinde 3 gün boyunca Yemekli Tren kullanılacak, yine bu sahnelerde çok tehlikeli sahneler gerçekleşecek.

9. Çekim mekânlarında dekor ve aksesuarlarla dönem dönem Azerbaycan’a dönem dönem ise Rusya’ya benzetilecek.

10. Çekimler boyunca aksiyon sahneleri için toplamda 100 adete yakın araç kullanılacak. Bu araçlardan bir çoğu sahneler gereği kullanılamaz hale gelecek.

11. Çekim ekibi 100 kişiden oluşup branşlarında en profesyonleridir.

12. Bulgar ve Rus modeller – mankenler film için

Görüntü yönetmenliğini ödüllü kameraman EYUP BOZ (Dondurmam Gaymak, Eve Giden Yol, Beyaz Melek, Yaşamın Kıyısında gibi) ve müziklerini İSKENDER PAYDAŞ’ın ( Hırsız, Şaşkın, Türkler Çıldırmış Olmalı) yapacağı filmin kadrosu ve rolleri aşağıdaki gibidir.

Vay Arkadaş

0 yorum

İstanbul’un kenar mahallerinden birinde yaşayan üç arkadaş Manik, Tik ve Dildo’nun, mahallenin dışına pek taşmayan sıradan ama kendi içlerinde hareketli bir şekilde devam eden heyecan, macera ve kahkaha dolu hayatlarını anlatan hikâyesi.

Filmin Fragmanı:

Vay Arkadaş

New York'ta Beş Minare

0 yorum

New York ta 5 minare izle, Newyorkta beş minare full izle, nevyorkta 5 minare filmini izle, new york ta 5 minare full zle seyret, new yorkta 5 minare online izle
Tür: Aksiyon, Casusluk, Dram, Macera, Politik

Mahsun Kırmızıgül‘ün kişiliği, ne yaptığı, nasıl yaptığı, vs vs bunlar açıkçası hep sorularda kalacak..kişi olarak çoğu kimsenin sevmediğini biliyorum etrafımdakilerden ben de o sevmıyenlerden biriyim ama Sinema konusunda gariptir ki bir anda girdi bu işe ve ciddi başarı yakaladı bunu kimse inkar edemez, Güneşi Gördüm filmiylede oscar aday adaylığı aldı bunuda kimse inkar edemez, sonuç olarak bu adam sinemada hakikaten başarılı oldu ve eminim bu filmiyle de bunu devam ettirecek.Bi anda bu sinemacı kimliğine bürünmesi tabi ki ilginç ama ben ildiğim kadarıyla yurtdışında ciddi bi sinema eğitimi aldı uzun süre ve bu süreyi iyi değerlendirdiğini düşünüyorum

New Yorkta Beş Minare