15 Temmuz 2010 Perşembe

Sınav (2006) Filmini İzle

0 yorum
Sınav (2006) DvdRiP XviD [RS]

Sınav Filminin Konusu

Lise son sınıf öğrencileri Mert, Sinan, Gamze, Kaan ve Uluç aile baskısı, gelecek kaygısı ve sınav depresyonundan bunalarak işi kökten çözmeye karar verir ve bir çete kurarlar. İşe okuldaki sınav sorulrını çalarak başlayıp ucunu öss soru bankasını soymaya kadar götürürler. Her biri ayrı bir hikaye konusu olan okul müdürü ve öğretmenlerinide içine çekecek olan hikaye eğlenceli ve komik bir çizgide Türkiye'nin eğitim sistemini irdeler.

Sürpriz isimlerle renklenen film, farklı yapısıyla dikkat çekiyor.

Yönetmen :Ömer Faruk Sorak
Senaryo :Yiğit Güralp
Oyuncular :İsmail Hacıoğlu, Yağmur Atacan, Rüya Önal, Caner Özyurtlu,Volkan Demirok, Jean-Claude Van Damme, Altan Erkekli, Okan Bayulgen, ...
Filmin Türü :Komedi, Dram, Gençlik, Macera
Orijinal Adı :Sınav
Yapımcı Firma :Fida film
Yapım Yılı :2006

Öykü ve senaryosunu Yiğit Güralpin yazdığı, yönetmenliğini Vizontele ve G.O.R.A. gibi gişe filmleri rekortmeni ÖMER FARUK SORAKın gerçekleştirdiği SINAV; aile baskısı, gelecek kaygısı, sınav depresyonu ve bir yandan süregelen yoğun okul temposuyla birlikte öncelikle okuldaki yazılı sorularını ele geçirmekle başlayıp, sonrasında işi ÖSS Soru Bankası Soygununa kadar götüren Mert (İsmail Hacıoğlu), Sinan (Yağmur Atacan), Gamze (Rüya Önal), Kaan (Caner Özyurtlu) ve Uluç (Volkan Demirok) un heyecan dolu hikayelerini anlatıyor...


sınav, sınav Jean-Claude Van Damme, Jean-Claude Van Damme sınav filmini izle, sınav, sınav yağmur atacan, sınav ismail hacıoğlu, sınav online izle, sınav full izle, sınav indirmeden izle, sınav filmini izle, sınav filmi izle, sınav okan bayulgen, sınav filmi seyret, sınav star da bu akşam, sınavstar tv yayın akışı, sınav filmini seyret, sınav filminin konusu, sınav filminde oynayanlar, sınav filminin oyuncuları, sınav online sinema izle, sınav kesintisiz izle, sınav indir, sınav download, sınav google video, sınav film müzikleri, sınav filmimin resimleri, ...

Sözün Bittiği Yer (2007) İzle

0 yorum

İstanbulda okullarda gösteri yaparak hayatını kazanmaya çalışan Turgut, anne şefkatinden mahrum bir şekilde büyüyen oğlunun hayattaki tek varlığıdır. Bir gün gösteri yaparken oğlu Umutun kan kanserine yakalandığını öğrenir. Paranın gücünü konuşturduğu bu nankör hayata karşı sevgi ve azimle mücadele eden Turgut, oğlunun daha iyi bir hayat sürmesi için son bir fedakârlık yapmak zorundadır.

Sözün Bittiği Yer (2007)
  • Tür: Dram
  • Yönetmen: İsmail Güneş
  • Oyuncular: Tardu Flordun,Volkan Severcan,Okan Tangücü,Mehmet Özgür,Yasemin Balık
  • Yapımcı: Murat Özdemir
  • Süresi: 1 saat 55 dk

sözün bittiği yer, sözün bittiği yer izle, sözün bittiği yer filmi, sözün bittiği yer 2007 izle, sözün bittiği yer filmini izle, sözün bittiği yer online izle, sözün bittiği yer full izle, sözün bittiği yer fragman, sözün bittiği yer filmi izle, sözün bittiği yer divx izle, sözün bittiği yer indir, sözün bittiği yer filminin konusu, sözün bittiği yer filminin oyuncuları, ...

Harry Potter ve Sırlar Odası

0 yorum

Harry Potter ve Sırlar Odası Filminin Konusu

Filmin ilk bölümü olan ‘Felsefe Taşı’ yalnızca fantastik konusu ve gişe başarısıyla gündeme gelmemiş, satanist öğretiler içerdiği iddiasıyla Amerikalı Hristiyanlar Topluluğu tarafından eleştiri yağmuruna tutulmuştu. Tabii saçlarını Harry gibi kestiren binlerce çocuğu ve Rowling’i fikirlerini çaldığı gerekçesiyle mahkemelik eden yazarı da unutmamak gerek.


‘Sırlar Odası’nda Daniel Radcliffe’in canlandırdığı Harry Potter, izleyicinin ilk kez tanışacağı ev cini Dobby tarafından okula dönmesinin kendisi için tehlikeli olacağı konusunda uyarılıyor ancak başına gelecekleri yakından görmek için okula geri dönmeye karar veriyor. Bu kez ortada teker teker taşa dönen öğrenciler sözkonusu ve bundan sorumlusuysa gizemini korumakta.


SIRLAR ODASI

Kötü bir yaz geçiren Harry, kendini en yakın arkadaşları Ron Weasley ve Hermione Granger tarafından da unutulmuş hissetmektedir - çünkü bir tek mektubuna bile yanıt vermemişlerdir. Sonra, aniden ve gizemli bir şekilde, ev cini Dobby, Harry’nin yatak odasında ortaya çıkar ve istekli büyücünün Hogwarts’a geri dönmeye yeltenmesi halinde çok büyük tehlikelerle karşı karşıya kalacağı konusunda onu uyarır.

Ancak cinin muzip çabalarına rağmen, her zaman kararlı olan Harry, Dursley’lerin kasvetli pençelerinden Ron ve erkek kardeşleri tarafından kurtarılır - uçan bir arabanın yardımıyla! - ve Weasley evinin sıcaklığıyla karşılanır.

Ancak Harry ve Ron’un şüpheli bir biçimde Peron Dokuz Üç Çeyrek’e girmeleri ve onları okula götürecek Hogwarts Ekspresi’ne binmeleri engellenince, onları okuldan atmak için bahane arayan Profesör Snape’in gazabına maruz kalmamak amacıyla, yeni ders yılı başlangıcına geç kalmamak için acil önlemler alırlar. Bu arada, Harry’nin ilk yıl sergilediği kahramanlıklarla ilgili haberler tüm Hogwarts’a yayılmıştır ve Harry kendini birden istenmeyen bir ilginin tam ortasında bulur.

Kibirliliği yüzünden gölgede kalan Karanlık Sanatlara Karşı Savunma Profesörü Gilderoy Lockhart, Harry’nin uzak durduğu ilgiyi arzulamakta ve Hogwarts’ın genç kahramanıyla dostluk kurmak için aşırı bir çaba göstermektedir. Ancak Lockhart bile okulu saran kaypak ve uğursuz dehşete bir açıklama getirememekte ya da çözüm bulamamaktadır.

Şimdi tüm gözler Harry’nin üzerindedir ve arkadaşı olarak bildikleri bile ondan şüphe duymaktadır. Elbette Ron ve Hermione ve tüm dikkati yeni gizemli günlüğüne çevrilmiş olan kırılgan genç Ginny dışındaki herkes.

Filmde Profesör Snape (Alan Rickman) ve Draco Malfoy (Tom Felton) ondan nefret etmeye devam ederken Harry maceralarına en iyi arkadaşları Weasly (Rupert Grint) ve Hermione (Emma Watson), ile birlikte atılıyor. Bu arada Hogwarts’a yeni katılanlar arasında Kenneth Branagh tarafından canlandırılan ünlü yazar Gilderoy Lockhart da var.

İlkinde olduğu gibi Chris Columbus tarafından yönetilen filmde Daniel Radcliffe, Toby Jones, Rupert Grint, Emma Watson, Kenneth Branagh ve John Cleese gibi isimler rol alıyor.


Harry Potter ve Sırlar Odası ~ Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002)
  • Tür: Aile, Casusluk, Fantastik, Gençlik, Gizem, Macera
  • Yönetmen: Chris Columbus
  • Oyuncular: Emma Watson,Daniel Radcliffe,Rupert Grint,Alan Rickman,Bonnie Wright
  • Yapımcı: John Williams
  • Süresi: 2 saat 41 dk

Harry Potter ve Sırlar Odası, Harry Potter ve Sırlar Odası izle, Harry Potter ve Sırlar Odası filmi, Harry Potter ve Sırlar Odası beyazperde, Harry Potter ve Sırlar Odası sinemalar, Harry Potter ve Sırlar Odası intersinema, Harry Potter ve Sırlar Odası filmi hakkında, Harry Potter ve Sırlar Odası filminin konusu, Harry Potter ve Sırlar Odası oyuncuları, Harry Potter ve Sırlar Odası online izle, Harry Potter ve Sırlar Odası indirmeden izle, Harry Potter ve Sırlar Odası serisi, Harry Potter ve Sırlar Odası filmini izle, Harry Potter ve Sırlar Odası full izle, Harry Potter ve Sırlar Odası filmi, Harry Potter ve Sırlar Odası hd izle, Harry Potter ve Sırlar Odası türkçe izle, Harry Potter ve Sırlar Odası türkçe dublaj, ...

Erkek Güzeli Sefil Bilo - İlyas Salman

0 yorum

Yanlışlıkla hapse giren Bilonun, kan davalı bir ailenin kızı olan Cano ile güldürülü aşk ve eşkiyalık öyküsü.

Erkek Güzeli Sefil Bilo (1979)
  • Tür: Komedi
  • Yönetmen: Ertem Eğilmez
  • Oyuncular: Şener Şen,Adile Naşit,Münir Özkul,İlyas Salman,İhsan Yüce
  • Süresi: 1 saat 20 dk



erkek güzeli sefil bilo, erkek güzeli sefil bilo izle, erkek güzeli sefil bilo filmi, erkek güzeli sefil bilo filmini izle, erkek güzeli sefil bilo full izle, erkek güzeli sefil bilo google video, erkek güzeli sefil bilo vidivodo, erkek güzeli sefil bilo online izle, erkek güzeli sefil bilo şener şen, erkek güzeli sefil bilo ilyas salman, ilyas salman ve şenerşen in oynadığı filmler, erkek güzeli sefil biloyu izlemek istiyorum, erkek güzeli sefil bilo izlemek için, erkek güzeli sefil bilo indirmeden izle, erkek güzeli sefil bilo rapidshare, erkek güzeli sefil bilo full divx, erkek güzeli sefil bilo torrent, erkek güzeli sefil bilo adile naşit, erkek güzeli sefil bilo münir özkul, ...

Rus Bebeği - Tatiana, La Muñeca Rusa Filmini İzle

0 yorum

Gianni iş seyahati için gittiği Rusya`da Tatianna adlı bir kadınla birlikte olur. Tatianna ayrılma vakti geldiğinde Gianni`yle birlikte Avrupa`ya gelmek ister.

Rus Bebeği ~ Tatiana, La Muñeca Rusa (1995)
  • Tür: Erotik, Macera
  • Yönetmen: Santiago San Miguel
  • Oyuncular: Ornella Muti,Stefania Sandrelli,Laura Del Sol,Karra Elejalde,Alicia Agut
  • Yapımcı: José Antonio Quintano, Luigi Ceccarelli
Bu filme ait video bulunamamıştır.

Gece 11:45 Filmini İzle

0 yorum

Gece 11:45 Filminin Konusu

Birbirinden apayrı yaşamlar süren Mehmet (Feridun Düzağaç), Zeynep (Yelda Reynaud) ve Okan (Yiğit Özşener)’ın kaderleri bir gece 11:45’te aynı sokakta kesişir. Gazete sayfalarında gördüğümüzde belki de başlığından sonrasını okumayacağımız bu olay, bize büyük kent yaşamından üç ayrı öyküyü, kahramanlarının hayal kırıklıkları ve umutlarıyla anlatıyor. Popüler olanı değil, hayallerindekileri yazmak isteyen senaryo yazarı Okan’ın yaşadığı ikilem, sevdiği adam için kocasını terk ederek, yaşadığı şehirden kaçıp İstanbul’a gelen Zeynep’in hayalleri ve geçmişin acısını üzerinde taşıyan Mehmet’in yeni bir başlangıç özlemi, bir yaz gecesi Manolya Sokak’ta düğümlenir.

Yönetmen :Ercan Durmuş
Senaryo :Burak Göral
Oyuncular :Feridun Düzağaç, Yelda Reynaud, Yiğit Özşener, Yasemin Öztürk, İştar Gökseven
Filmin Türü :Dram
Orijinal Adı :Gece 11:45
Yapımcı Firma :Gece Gündüz Yapım
Yapım Yılı :2004



Fırtına Hücresi - Storm Cell Filmini İzle

0 yorum

Anne ve babalarını çocukken acımasız bir hortuma kurban veren April ve Sean Saunders bunu ilk elden deneyimlemiş kişilerdir. Yaşadıkları bu trajedi yıllarca birbirlerinden kopmalarına ve başka yollara gitmelerine neden olmuştur. Sean, Seattleda güvenli ve sessiz bir hayat yaşamayı tercih ederken, April fırtınaların peşinde koşturan bir bilim kadını olmuştur. April hayatını, anne ve babasını öldüren fırtınalar konusunda insanları eğitmeye adamıştır. Sonunda yıllarca ayrı kalan kardeşler barışmaya ve aileyi tekrar birleştirme kararı alırlar. Ailedeki başka bir problem de, annesi April işiyle fazlaca meşgul olduğundan, ondan beklediği ilgiyi göremeyen Danadır. Seattlea kardeşinin yanına gitme kararı alan April onu da yanında gelmesi için ikna eder. Bu arada, Aprilın bilgisi dışında fırtınaların hiç oluşmadığı Seattleda değişik ve garip bir fırtına sistemi gelişmektedir. April bu durumda, fırtına konusunda insanları uyarmak ile ailesiyle olan ilişkilerini düzeltmek arasında ikilemde kalacaktır. Zamana karşı yarışırken geçmişin şeytanlarıyla savaşan ve başarısız olduğu ilişkilerini onarmaya çalışan April, hem yakınlarını hem de fırtınanın geldiğinden habersiz olan kamuoyunu yaklaşmakta olan fırtına hücresinden korumak zorundadır.

Fırtına Hücresi ~ Storm Cell (2008)
  • Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim
  • Yönetmen: Steven R. Monroe
  • Oyuncular: Michael Ironside,Mimi Rogers,Tracy Trueman,Ryan Grantham,Andrew Airlie
  • Yapımcı: Corey A. Jackson











Hasip ile Nasip - Zeki Metin Filmleri

0 yorum


Birbirleriyle rekabet halinde olan halis ve muhlisin oğulları hasip ile nasip de, küçük yaşlardan itibaren sözkonusu rekabete ortaktırlar. Bu iki ailenin yaşadığı ilçeye atanan kaymakamın, yanında getirdiğini metresini kızı olarak tanıtması ve hasip ile nasipin (sözde) kaymakamın kızına aşık olmalarıyla olaylar gelişir.

Hasip ile Nasip (1976)
  • Tür: Komedi
  • Yönetmen: Atıf Yılmaz
  • Oyuncular: Metin Akpınar, Zeki Alasya, Şevket Altuğ, İhsan Yüce, Erol Kardeseci, ...
  • Süre: 1 Saat 23 Dakika


İnat Hikayeleri - Sinema İzle

0 yorum

Kış aylarında köyün şehirle ulaşımını sağlayan Kızakçı Daşo'nun at kızağına kırmızı bir minibus rakip çıkar. kızakçı kışın buz tutan Çıldır gölü üzerinden kestirme gittiğinden minibüsün göle giremeyeceğini ve yeni rakibinin kendisinden hızlı olamayacağını iddia etmektedir.Oysa minibüsçü'nün bu inatlaşmadan galip gelmek için başka bir planı vardır.

Bu ikilinin arasında yarış devam ederken kızak ve minibüsün yolcularından tanınmış aşıklar ve hikaye anlatıcıları da bu kıyasıya yarışa katılmışlar ve İNAT üzerine birbirinden güzel öyküler anlatmaktadırlar.

Gülmeyi ve ağlamayı içiçe sunan bu filmin Anadolu Halk Edebiyatınının,"Aşıklama" "Doğaçlama" yöntemini sinemaya taşıyan ilk film örneğidir.

İnat Hikayeleri (2003)
  • Tür: Belgesel
  • Yönetmen: Reis Çelik
  • Oyuncular: Tuncel Kurtiz,Ali Başkan,Aslı Sulan,Kemal Gültekin,Sabri Tutal
  • Yapımcı: Reis Çelik
  • Süresi: 1 saat 28 dk


inat hikayeleri, inat hikayeleri izle, inat hikayeleri filmi, inat hikayeleri filmi izle, inat hikayeleri indir, inat hikayeleri download, inat hikayeleri full izle, inat hikayeleri indirmeden izle, inat hikayeleri full izlee, inat hikayeleri filmini izle, inat hikayeleri reis çelik, inat hikayeleri ramiz dayı, inat hikayeleri tuncel kurtiz, tuncel kurtizin filmleri, ...

Ölü Ozanlar Derneği - Dead Poets Society Filmini İzle

0 yorum

50lerin Welton Akademisi, ciddi, disiplinli ve akademik çevrelerde saygınlığı yüksek olan bir okuldur. Okul yönetiminin muhafazakar ve ortodoks tavırları okulu öğrenciler için sıkıcı ve bunaltıcı bir hale getirmektedir. Fakat yeni ingilizce öğretmeni John Keatingin okula atanmasıyla çok şey değişecektir.

Ölü Ozanlar Derneği ~ Dead Poets Society (1989)

  • Tür: Aile, Dram, Gençlik
  • Yönetmen: Peter Weir
  • Oyuncular: Robin Williams,Ethan Hawke,Robert Sean Leonard,Jamie Kennedy,Lara Flynn Boyle
  • Yapımcı: Maurice Jarre
  • Süresi: 2 saat 8 dk
type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="400" height="334">

ölü ozanlar derneği, ölü ozanlar derneği izle, ölü ozanlar derneği filmi, ölü ozanlar derneği filmini izle, ölü ozanlar derneği online izle, ölü ozanlar derneği indirmeden izle, ...

14 Temmuz 2010 Çarşamba

İhtiyar Delikanlı - Oldboy Filmini İzle

0 yorum

Karısı ve bebeğiyle mutlu bir hayat süren işadamı Oh Dae-su bir gün evinin önünden kaçırılır. Uyandığında kendini özel yapılmış bir hücrede bulur. Karısının öldürüldüğünü öğrenen Dae-su, 15 yıllık tutsaklığın ardından serbest bırakılır. Oh Dae-su yemin etmiştir. Mutlu hayatını yok eden adamdan intikam alacaktır. Bir Japon lokantasında tanıştığı Mido, intikamını alması için ona yardım sözü verir. Daha sonra ortaya çıkan Evergreen lakaplı bir adam ona 5 gün içinde neden hapsedildiğinin nedenini bulmasını aksi takdirde Midoyu öldüreceğini söyler. Oh Dae-su, hapsedilmesinin ardındaki gerçeği bulur. Bununla beraber başka bir gerçeği de.

İhtiyar Delikanlı ~ Oldboy (2003)

  • Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Gizem
  • Yönetmen: Chan-Wook Park
  • Oyuncular: Choi Min-sik,Dal-su Oh,Jin-seo Yun,Byeong-ok Kim,Yoo Ji-tae
  • Yapımcı: Young Wuk Cho
  • Süresi: 2 saat

Cennetten Bir Parça - Kousek Nebe Filmini İndir

0 yorum


1950li yıllar Çekoslovakyasında bir hapishanede genç hükümlü ile güzel çamaşırcı birbirlerine âşık olur


Cennetten Bir Parça ~ Kousek Nebe (2005)
  • Tür: Romantik
  • Yönetmen: Petr Nikolaev
  • Oyuncular: Jakub Doubrava,Ondrej Vetch?,Pavel Zednícek,Petr Forman,Tatiana Pauhofová
  • Yapımcı: Martin Smolka
  • Süresi: 1 saat 28 dk



İngilizce Altyazısı


Cennetten Bir Parça, Cennetten Bir Parça izle, Cennetten Bir Parça filmi, Cennetten Bir Parça filmini izle, Cennetten Bir Parça indir, Cennetten Bir Parça filmini indir, Cennetten Bir Parça download, Cennetten Bir Parça filmi indir, Cennetten Bir Parça online indir, Kousek Nebe izle indir, Kousek Nebe indir, Kousek Nebe download, Kousek Nebe full indir, Kousek Nebe filmi, ...

The Karate Kid (2010) Filmini İzle

0 yorum

12 yaşındaki Dre Parker, yaşadığı Detroitte mutlu bir hayat sürmekteyken, annesinin işleri nedeniyle Çine taşınmak zorunda kalır. Çindeki yaşama uyum sağlayan Dre, sınıf arkadaşı Mei Yinge aşık olur. Aslında birbirlerine karşı hissettikleri karşılıklıdır, ama aradaki kültürel farklılık bu dostluğu zora sokar. Bu da yetmezmiş gibi, okulun karate yıldızı Chang belalısı haline gelir.Dre, bir Kung Fu ustası olan Mr. Hanla tanışır ve iyi bir dövüşçü olmak için onun yardımını ister. Mr. Han ise bu sporun dövüş ve şiddet için değil, olgunluk ve kontrole için kullanıldığını gösterecektir.

The Karate Kid (2010)

Tür: Aile, Aksiyon, Dram, Spor
Yönetmen: Harald Zwart
Oyuncular: Jackie Chan,Jaden Smith,Taraji P. Henson,Rongguang Yu,Bo Zhang
Yapımcı: Atli Örvarsson
Süresi: 2 saat 20 dk

the karete kid, the karete kid izle, the karete kid filmi, the karete kid filmini izle, full izle, the karete kid 2010 izle, the karete kid filmi izle, the karete kid online izle, the karete kid fragman, the karete kid türkçe dublaj izle, the karete kid filmi full izle, the karete kid 2010 filmi izle, the karete kid 2010 full indir, the karete kid 2010 altyazı, ...

İskoçya'nın Son Kralı - Last King of Scotland (2006) İzle

0 yorum
The Last King of Scotland

Yeni mezun genç Doktor Nicholas Garrigan, Ugandaya, hem macera olması açısından hemde orada bulunan halka yardım etmek amacılyla gider. Ugandaya varmasından kısa bir süre sonra bir kaza mahaline çağırılır. Ülke lideri Idi Amin Dada, Maseratisiyle bir ineğe çarpmıştır. Garriganın durumu sakin ve başarı ile idare etmesi, iskoç kültür ve tarihine yakından ilgi duyan Amin Dadayı çok etkilemiştir. Bunun üzerine Garrigana özel doktoru olmasını teklif eder. Ülke liderinin karizmasından çok etkilenen genç doktor bir anda kendisini hükümet olaylarının tam ortasında bulur. Garrigan Amin Dadanın işlediği cinayet ve kaçırma olaylarına tanık olmaya başlar. Bütün bu olaylara rağmen Amin Dadanın biraz da suç ortağı olmaya başlamıştır.

İskoçyanın Son Kralı ~ Last King of Scotland (2006)

  • Tür: Biyografi, Dram, Gerilim, Savaş, Tarih
  • Yönetmen: Kevin Macdonald
  • Oyuncular: James McAvoy,Forest Whitaker,Gillian Anderson,Kerry Washington,Simon McBurney
  • Yapımcı: Alex Heffes
  • Süresi: 2 saat 1 dk
İskoçya'nın Son Kralı isimli filmi bedava ve kesintisiz izlemek istiyorsanız aşğıdan online izleyebilirsiniz. İyi seyirler !

Kırık Ok - Broken Arrow (1996)

0 yorum

http://www.imdb.com/title/tt0115759/

Tür : Aksiyon / Gerilim
Yönetmen : John Woo
Yapım : 1996, ABD
Süre : 108 dk.

Oyuncular
John Travolta (Vic Deakens) , Christian Slater (Riley Hale)
Delroy Lindo (Albay Max Wilkins) , Bob Gunton (Pritchett)
Samantha Mathis (Terry Carmichael)

Filmin Konusu
Askeri pilot olan iki dost Vic ve Riley, gizli bir görevi birlikte üstlenirler. Görevleri, B-3 Stealth bombardıman uçağı ile yapacakları deneme uçuşunda iki nükleer savaş başlığını taşımaktır. Normal başlayan uçuş, Vic'in niyetinin ortaya çıkmasıyla son bulur.

Vic'in amacı, her biri koca bir şehri yerle bir edebilecek güçteki nükleer başlıkları çalıp hükümetten para koparmaktır. Ama bunun için öncelikle Riley'i öldürmesi gereklidir.

John Woo imzası taşıyan, görsel efektleriyle soluk soluğa izlenen bir film.


kırık ok, kırık ok izle, kırık ok filmi, kırık ok filmini izle, kırık ok online izle, kırık ok indir, kırık ok full indir, kırık ok download, kırık ok online indir, kırık ok rapidshare, kırık ok filmini indir, kırık ok filmi indir, ...

13 Temmuz 2010 Salı

Cennetin Krallığı - Kingdom of Heaven (Sinema İzle)

0 yorum

Cennet’in Krallığı Filminin Konusu

Düşmanlarınıza korkmadan karşı durun. Ölümünüze sebep olsa da doğruyu söyleyin. Güçsüz olanı koruyun ve yanlış yapmayın. Bu sizin yemininizdir...”

Yönetmen Ridley Scott destansı hikaye anlatım tarzı ile ve Gladiator, Blade Runner ve Black Hawk Down filmleri ile kendisine hayran kitlesi yaratan ender yönetmenlerden biri. KINGDOM OF HEAVEN’da dünyaya yeni şeklini veren ve Avrupa ile Doğu arasında 200 yıl süren Haçlı Seferlerini konu ediyor. Hikaye genç bir Fransız köylüsünün kaderinin bir şövalye olduğunda nasıl değiştiğini ve bir kahramanın başka insanların kaderlerini de nasıl değiştirdiğini anlatıyor.

Orlando Bloom filmde Balian adında bir demirci ustasını canlandırıyor. Ailesini ve inancını kaybeden acılı bir baba... Dini savaş uzak ve kutsal topraklarda devam etmekte onu ve kaderini ise büyük bir drama doğru yönlendirmektedir. Kaderi Balian’ın büyük bir şövalye olmasını sağlayacaktır. Ibelin’li Godfrey (Liam Neeson) Doğu’da savaştığı Haçlı Seferlerinden vatanı Fransa’ya dönmüştür. Balian’ın babası olduğu ortaya çıkınca, Godfrey gerçek şövalyeliğin ne olduğu hakkında oğlunu yetiştirecek ve onu kıtalararası destansı bir yolculuğa çıkaracaktır.

Jerusalem’de o günlerde 2inci ve 3üncü Haçlı Seferleri arasında kırılgan ve her an sonlanabilecek bir ateşkes ilan edilmiştir. Kudüs Kralı IV Baldwin (Edward Norton) barışa ve halkına bağlılık yemini etmiştir. Ibelin’in ölmeden önce kılıcını ve yeminini teslim ettiği oğlu tıpkı babası gibi Kudüs’ü her tür kötülükten korumak için yola çıkmıştır.

Ölüme çok yaklaştıkları bir deniz kazasına rağmen güçlükle ulaştıkları Kutsal Şehir’de Balian kılıç maharetleri sayesinde kendine kısa sürede bir ün yapar ve bu arada Kral’ın kızkardeşi güzel Sybilla (Eva Green)nın saygı ve hayranlığını da kazanır. Ancak Balian kendine düşman da kazanmıştır... Özellikle Sybilla’nın kocası, Templar Şövalyelerinin küstah lideri Guy de Lusignan’ın ve kralın danışmanı Tiberias’ın (Jeremy Irons) düşmanlığını. Balian kılıcını alır ve tarihe adım atar.

Ridley Scott’tan modern bir destan... Kingdom of Heaven, idealleri uğruna savaşan bir şövalyenin gözünden dünya tarihinin çok önemli bir dönemini kapsayan Haçlı Seferlerini anlatıyor. Tarihsel olayları bir insanlık dramının fonu olarak kullanan Scott, Oscar Ödülü’nü de Gladiator filmiyle bu tarz kurgusunu kullanarak kazanmıştı. Ödüllü yönetmen bu kez eski çağların mistik şövalye ruhunu bin yıl önce Müslümanlar ve Hristiyanlar arasında yaşanan bir döneme giydirerek günümüzdeki yankılarına ulaşmaya çalışıyor.

Scott ile birlikte çalışmaya başlayan senarist William Monahan 3üncü Haçlı Seferleri öncesi Kudüs’ü anlatan hikayesinde Kutsal toprakların Avrupa’lı şövalyeler tarafından yönetildiği günleri tekrar gözler önüne seriyor.Hikayenin merkezinde Balian’lı Ibelin adında kahraman bir şövalye var ve Kudüs’teki Hristiyanları Selahaddin adındaki müslüman komutanın saldırılarına karşı korumaya ve barışa yönlendirmeye yemin ediyor.

Yönetmen :Ridley Scott
Senaryo :William Monahan
Oyuncular :Martin Hancock, Michael Sheen, Nathalie Cox, Eriq Ebouaney,Jouko Ahola
Filmin Türü :Dram, Romantik
Orijinal Adı :Kingdom of Heaven
Yapım Yılı :2005
Yapım Ülkesi :ABD / İspanya / İngiltere
Orijinal Dili :İngilizce/Arpça/Almanca
Filmin Süresi :145 dakika
Vizyon Tarihi :06.05.2005


cennetin krallığı, cennetin krallığı izle, cennetin krallığı filmi, cennetin krallığı filmini izle, cennetin krallığı full izle, cennetin krallığı online izle, cennetin krallığı kesintisiz izle, cennetin krallığı film izle, cennetin krallığı fragman, cennetin krallığı filminin konusu, cennetin krallığı filmini izlemek için, cennetin krallığı filmini izlemek istiyorsanız, cennetin krallığı filminde oynayan oyuncular, cennetin krallığı filminin yönetmeni, cennetin krallığı film müzikleri, cennetin krallığı türkçe dublaj izle, cennetin krallığı filmini türkçe izle, cennetin krallığı filmi hakkında, Kingdom of Heaven izle, Kingdom of Heaven filmi, Kingdom of Heaven film müzikleri, Kingdom of Heaven oyunları, Kingdom of Heaven altyazılı, Kingdom of Heaven torrent, Kingdom of Heaven indir, Kingdom of Heaven download, ...

Gece ve Gündüz - Knight and Day Altyazılı Film İzle

0 yorum

.. Film Bilgisi ..
Yapım: 2010 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Casusluk, Komedi, Romantik
Yönetmen: James Mangold
Senaryo: Patrick O'neill
Oyuncular: Tom Cruise (Roy Miller), Cameron Diaz (June Havens), Peter Sarsgaard (Fitzgerald), Jordi Mollà (Antonio), Viola Davis (Director George)
Süre: 2 saat, 35 dk.
Gösterim Tarihi: 09 Temmuz 2010 (Türkiye)


Oldukça sıradan bir yaşam süren ve yalnız bir kadın olan June (Cameron Diaz), kız kardeşinin evliliği için hazırlık yapmaktadır.

Tesadüf eseri gizli bir ajan olan Milner (Tom Cruise) ile karşılaşır. June, Milner'la tanışmalarının ardından bir yandan tehlikeli bir yandan da eğlenceli bir dizi maceranın içine düşer. Ama ne yaparsa yapsınlar, tesadüfler onları hep bir araya getirecektir.


Not:

Eğer Gece ve Gündüz filmini indirmek istiyorsanız aşağıdan linkleri kullanın veya aşağıda altı part halinde online seyredebilirsiniz.


İyi seyirler !




Hotfile.com: One click file hosting: Gc.v.Gnu.Kih.ad.Dy.21..VB.part1.rar
Hotfile.com: One click file hosting: Gc.v.Gnu.Kih.ad.Dy.21..VB.part2.rar
Hotfile.com: One click file hosting: Gc.v.Gnu.Kih.ad.Dy.21..VB.part3.rar
Hotfile.com: One click file hosting: Gc.v.Gnu.Kih.ad.Dy.21..VB.part4.rar
Hotfile.com: One click file hosting: Gc.v.Gnu.Kih.ad.Dy.21..VB.part5.rar
Hotfile.com: One click file hosting: Gc.v.Gnu.Kih.ad.Dy.21..VB.part6.rar
Hotfile.com: One click file hosting: Gc.v.Gnu.Kih.ad.Dy.21..VB.part7.rar




RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting













gece ve gündüz, gece ve gündüz izle, gece ve gündüz full izle, gece ve gündüz indirmeden izle, gece ve gündüz online izle, gece ve gündüz internetten film izle, gece ve gündüz filmi, gece ve gündüz filmini izle, gece ve gündüz filmi full izle, gece ve gündüz online izle, knight and day, knight and day izle, knight and day filmi, knight and day online izle, gece ve gündüz indir, gece ve gündüz download, gece ve gündüz hotfile, gece ve gündüz rapidshare, ...

Kumrular Gibi - Türkçe Dublaj İzle

0 yorum
kumrular gibi film izle


2006 yılı yapımı olan film romantik komedi severler için ideal.

Baş karakter Artie, çok sevdiği karısının ani kaybının ardından, dış dünya ile bağlantılarını koparmış ve depresyona girmiştir.Ancak onu çok seven dostları onu yeniden normal hayata döndürebilmek için ellerinden geleni yapmak isteyeceklerdir. Bu planın ilk parçası Artie ‘yi bir kadınla tanıştırmaktır. Ardından yaşanan komik ve duygusal olaylar birbiri ardına sürüp gitmektedir. Acaba Artie eskisi gibi olabilecek midir?

Yapım: 2006 ABD
Filmin Yönetmeni: Michelle Danner
Senaryo: Richard Vetere
Yapımcı: Alexandra Guarnieri, Michelle Danner
Filmin süresi: 90 dakika ( Türkçe Dublaj )
Filmin Oyuncuları: Rob Estes , Kimberly Williams , Alison Eastwood , Esai Morales , Ron Perlman ve Jason Alexander.













Benimle Evlenir Misin Filmini İzle

0 yorum

Kimilerine göre sıkıcı yanları olan, kimilerine göre ise evlenmeden önce bir daha düşünmek açısından izlenebilecek bir film.
Filmin konusu “gelin nedimeliği” yapan Jane ‘in evlilik hayatı. Jane ‘in aşık olduğu patronu Jane’in kız kardeşinden hoşlanıyor… Amerikan kültürünün günlük aşk hayatına yansımalarını görüyoruz filmde.Romantik tarzdakomedi filmlerini seviyorsanız sevgilinizle izlemelisiniz.

Film Bilgileri

Yapım: Amerika , 2008
Türü : Romantik, Komedi
Yönetmenliği:Anne Fletcher
Senaryo:Aline Brosh McKenna
Yapımcısı: Gary Barber
Süre: 107 dk
27 Dresses Oyuncu Kadrosu : James Marsden,Katherine Heigl,Malin Akerman,Judy Greer ve Edward Burns.









benimle evlenir misin, benimle evlenir misin izle, benimle evlenir misin filmi, benimle evlenir misin filmini izle, benimle evlenir misin full izle, benimle evlenir misin filmini izle, benimle evlenir misin online izle, benimle evlenir misin indirmeden izle, ...

Zehirli Sokaklar - New Jack City (1991) Türkçe Dublaj/DVDRip

0 yorum


Zehirli Sokaklar Filminin Konusu
Nino Brown (Wesley Snipes) bir gangsterdir ve başarılı suç patronudur. Kankası "Cash Money Kardeşler" ile 80'lerden 90`lara kadar New York şehrine uyuşturucu satmaktadırlar. Yanında bir çok kişi çalışmışdır. Ve kendisi şu an daha büyük bir işin peşindedir. Fakat bir gün İtalyan mafyasıyla anlaşmazlık olur ve Nino onlara uymaz. Ve böylece aynı İtalyanlar Nino'yu ortadan kaldırmak isterler. Scotty Appleton ve Nick Peretti (Ice T ve Judd Pelson) bütün bu olanlara bir dur demek isteyen polislerdir ve işin peşinde düşerler. Nino ise kendisini korumak için etrafındakilare yemek gibi yardımlarda bulunarak kendisini iyi bir insanmış süsü vermek ister. Bu sırada Nino bir gün Pookie (Chris Rock) ile karşılaşır. Pookie eskiden Nino'nun altında çalışan ve şimdi de düştüğü uyuşturucu batağından kurtulamayan ve uyuşturucudan vaz geçemeyen sıradan bir adamdır. Polisler Pookie'nin kim olduğunu öğrendikten sonra ondan yardım isterler. İlk başta bu olaya karşı çıkan Pookie daha sonra mecburen kabul eder. Özellikle Scotty ile iyi arkadaş olan Pookie bir gün tüm bu uyuşturucu işini görüntülerken kendisi uyuşturucu kullandığı için kötüleşmeye başlar ve bunu görenler onun polislerden olduğunu anlarlar ve iş Pookie'nin ölümüyle sonuçlanır. Bu olaya çok kızan Scotty ve Nick ikilisi bunun intikamını almak için uğraşırlar.


Not:
Bu sinema filmi kısa sevişme sahnesi,aşırı küfürler ve şiddet içerdiğinden dolayı 13 yaş ve üzeri yaş grubuna tavsiye olunmaktadır.